Tagság

Egyesületünk tagja bárki lehet! Ha tevékenységünk felkeltette az érdeklődésedet, kérlek, olvass tovább. Ezen az oldalon bővebb információt találsz a tagsággal járó előnyökről, feltételekről. Ha nem találtál választ a kérdéseidre, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kérdések-válaszok:

Ha tag szeretnék lenni, mi a teendőm?

A City Taxi pénztárában jelezned kell belépési szándékodat. Ekkor a pénztár megemeli a City Taxi tagdíjadat a mi mindenkori tagdíjunk összegével, amely jelenleg (2014. decemberében) 1.000.- Ft / hó. A pénztár ezt az 1.000.- Ft-ot utalja át az Egyesületünk számlájára. 

Mikor részesülhetek támogatásban?

Támogatásban akkor részesülhetsz, ha már legalább hat hónapja egyesületi tag vagy, és olyan hosszantartó betegségben vagy baleseti sérülésben szenvedsz, amely egy hónapnál tovább munkaképtelenségben tart.

Ki és hogyan bírálja el a támogatási kérelmem jogosságát?

A támogatási kérelmedet a Vezetőség bírálja el. A Vezetőség a  kérelem benyújtásának jogosságát a benyújtott egészségügyi papírok, és az esetleges beteglátogatások alapján dönti el. 

Mekkora a támogatás összege és hogyan kerül kifizetésre?

Havi 90.000.- Ft, amely összeg átutalással kerül kifizetésre.

Milyen hosszú ideig kaphatok támogatást?

A maximális támogatási idő két évente hat hónap.

 

... és még egy fontos információ: ha sajnálatos haláleset történik tagjaink körében, akkor a családja 200.000.- forintos gyorssegélyben részesül.

 

SZERETNÉNK FELHÍVNI A FIGYELMETEKET, HOGY EZ A TAGSÁGI FORMA NEM BIZTOSÍTÁS! AZ ALAPGONDOLATUNK A BETEG, RÁSZORULÓ KOLLÉGÁK MEGSEGÍTÉSE ÚGY, HOGY A PÉNZTÁRABLAKBAN ELHELYEZETT PÉNZGYŰJTŐ ÍVEK KIVÁLTÁSRA KERÜLJENEK.

 

Elérhetőség

City Taxi Önsegélyező Egyesület Könyves Kálmán körút 12-14
Budapest
1097
06703838779

06703838187

06703839003
cityonsegely@gmail.com